Klasiskā lassi pagatavošanai nepieciešams skābenas paniņas vai dabīgs jogurts. Veikalos pārdodamie jogurti un paniņas ir liesi, tāpēc iesakām pievienot saldējumu, lai pagatavotais dzēriens nebūtu pārlieku ūdeņains.
Katru dienu gatavojot dažādus ēdienus esam aizdomājušies ko vēl vienkārši pagatavojamu, taču gardu piedāvāt mūsu portāla apmeklētājiem. Nu tad viena no pašām vienkāršākajām kokteiļu pagatavošanas receptēm būs tieši šī. Taču garšas ziņā - īsts baudījums!
Par šī kokteiļa rašanos klejo kāds stāsts. 19. gadsimtā puertorikāņu pirāts Roberto Cofresi (El Pirata Cofresi), lai celtu savas komandas morāli un noskaņojumu, saviem puišiem gatavoja dzērienu, kura sastāvā bija kokosrieksts, ananās un baltais rums. Šis dzēriens vēlāk kļuva pazīstams kā Pina Colada.
Šoreiz piedāvājam šī dzēriena bezalkoholisko versiju.
Rumānijas vidienē, Transilvānijas Alpu kalnos atrodas Poenari pils.... Daudzi jau saprata, jā! Stāsts par grāfu Drakulu! Piedāvāsim saviem viesiem saskandinat mēģenītes pildītas ar sarkano! Kad tad vēl, ja ne Helovīna svētkos!?
Droši vien Ferdinands Peti, “Asiņainās Mērijas” autors, strādājot New York Bar Parīzē, nevarēja pat iedomāties, ka viņa radītajam dzērienam būs tik daudz variāciju. Jā! Šodien piedāvājam šī dzēriena pikanto versiju!
Esiet iecienījuši krēma liķierus? Veikala plauktos "uzrunā" tādi brendi kā Baileys, Carolans, Milwood? Tad šī recepte jums neliks vilties, pagatavojiet šo piena krēmu, tas patiesi nav sarežģīti.
Dažādi ārstnieciski mežrozīšu novārījumi organismā aktivizē fermentu sistēmu, stabilizē adrenalīna daudzumu, samazina holesterīna daudzumu, veicina audu atjaunošanos un palīdz pret iekaisumiem. Mēs piedāvājam recepti, kura viennozīmīgi palutinās jūsu garšas kārpiņas un uzlabos garastāvokli!
Kafija ir otrā visvērtīgākā un plašāk patērētā patēriņa prece pasaulē pēc naftas.Ja naftai nemitīgi tiek meklētas alternatīvas, tad runājot par kafiju, tiek meklēti jauni veidi ka to baudīt.Šeit viens no tiem.
Tēja lieliski remdē slāpes, tonizē un labvēlīgi ietekmē nervu sistēmu, turklāt laba tēja sniedz nesalīdzināmi lielāku garšas baudījumu - salīdzinot ar veikalos nopērkamajiem, rūpnieciski gatavotajiem atspirdzinošajiem dzērieniem.
Vārds „punšs” cēlies no indiešu vārda „panč”, kas nozīmē „pieci”. Kādreiz bija obligātas piecas punša sastāvdaļas: vīns, rums, augļu sula, medus, garšvielas (kanēlis, krustnagliņas). Mēs šodien piedāvājam tējas punša recepti no 8 sastāvdaļām.