Par mums     Reklāmdevējiem     Portfolio     Kontakti    
Bon Appetit
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2 picas 30 cm
  • Pagatavošanas laiks: 30min.+ laiks mīklas uzrūgšanai

Pica ar tomātiem un salami

Laikam jau pica ir tas ēdiens, kura variācijas būs mūžīgi mainīgas. Lai ko arī liktu uz picas, tā pārsvarā garšo lieliski. Taču šo picu vēlamies atzīmēt īpaši! Visas picā izmantotās sastāvdaļas tik lieliski sader kopā, ka picas visu laiku bija par maz! To noēda uzreiz! Cepiet vairākas!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 12 pankūkas
  • Pagatavošanas laiks: 45 min +1 stunda

Pankūkas no griķu miltiem ar salami un sinepju mērci

Radusies vēlme pagatavot ko vienkāršu, taču neierastu? Nekādu problēmu! Izmēģiniet šo lielisko pankūku recepti un sapratīsiet, ka taisnība vien ir teicienam - viss ģeniālais ir vienkāršs!
  • Sarežģītība: vienkāršāk nekā izskatās
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 40 min.

Pankūkas ar saldējumu

Ir zināms, ka pirmā saldējuma kafejnīca tika atvērta Hamburgā 1799. gadā augustā. Kurā pasaules malā pirmo reizi varēja nogaršot pankūkas vēsture klusē. Taču tas mums netraucē pagatavot brīnišķīgu desertu, apvienojot šos gardumus!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 10-12
  • Pagatavošanas laiks: 40min. + laiks ierūgšanai

Cīsiņi mīklā "Caterpillar"

Katram zināms cik ļoti no svara ir ēdiena vizuālais noformējums. Īpaši, ja tas domāts bērnam! No šādas maizītes, kas rada nepārprotamas asociācijas ar multeņu varoni kāpuriņu, mazais neatteiksies.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: forma 10x28 cm
  • Pagatavošanas laiks: apm. 3 stundas

Maize "Fisarmonica"

Konkrēti šī recepte ir radīta speciāli kādam Itāļu kulinārijas šovam, ar šo recepti šovā piedalījās Natalia Cattelani.Šīs maizes nosaukums tulkojas kā ermoņikas. Mēs izmēģinājām un iesakām arī jums!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: apm. 16 maizītes

Maizītes ar Parmezānu un bekonu

Kad vēlaties savus tuvos iepriecināt ar ko garšīgu, pagatavojiet šīs maizītes. Kamēr tās gatavojas, lieliska smarža piepilda visu māju un kad maizītes gatavas, to garša neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim.
  • Sarežģītība: ļoti vienkārši

Dārzeņu kēkss

Šobrīd ir īstais laiks gatavot dažādus ēdienus no dārzeņiem, dažādi suatējumi un zupas jau pagatavotas? Pagatavojiet dārzeņu kēksu!
  • Sarežģītība: vienkāršāk nekā izskatās
  • Porcijas: panna 26 cm
  • Pagatavošanas laiks: apm. 30 minūtes

Dāņu pankūkas ar āboliem

Dāņiem patīk garšīgi un daudz ēst. Ēdiena kvalitāti dāņu virtuvē nodrošina garšvielu kvalitāte. Tiek uzskatīts, ka dāņu virtuvē nozīmīgu vietu ieņem zivis un jūras veltes. Taču dāņiem ir arī lieliski deserti. Piemēram, šīs pankūkas. Mums garšoja, pamēģiniet arī jūs!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 30-40 krekeri
  • Pagatavošanas laiks: 25 min. +laiks ledusskapī

Krekeri ar avokado un ķiploku mērci

Brīdī, kad bērns saka:"Mammīt,nopērc man cepumus!", labāk veikalā iegādājieties nevis gatavu produktu, bet gan nepieciešamas sastāvdaļas un kopā ar mazo pagatavojiet šo kārumu mājās. Kopīga ēstgatavošana, turklāt, saliedē ģimeni un pašu gatavotie cepumi būs krietni gardāki, nekā veikalā nopērkamie.
  • Sarežģītība: vieglāk, nekā izskatās
  • Porcijas: 25 pīrādziņi
  • Pagatavošanas laiks: 40 minūtes + 2 stundas mīklai

Pīrādziņi ar kāpostiem un desiņām

Recepte no mammas pierakstu klades. Kādreiz dēvēta kā "hruščova" mikla. Teikšu - ir vērts nogaršot.
  • Sarežģītība: vieglāk, nekā izskatās
  • Porcijas: forma 24 x 32 cm
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes pagatavošana un 3 stundas mīklas uzrūgšanai

Fokača Genuēzes gaumē

Īsta fokača no Genuēzes (Focaccia genovese) - pēc šīs receptes cep fokaču jau vairākus gadu simtus Genuēzes maiznieki. Pēc šīs receptes fokača sanāk mīksta, ar mīkstu, bet kraukšķīgu garoziņu.
  • Sarežģītība: vieglāk nekā izskatās
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apmēram 1,5 stundas

Fokača ar ķiplokiem

Fokačas pagatavošanas dažādība ir satriecoša. Minēt vienu tradicionālu Fokačas pagatavošanas recepti nav iespējams - tai patiesi ir milzum daudz pagatavošanas recepšu.
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Četru sieru pica

Aleksandrs Dimā-vecākais apceļojot Italiju sastādija veselu ceļvedi ar gastronomiskiem komentāriem. Tai skaitā aprakstīja picu no Pjemontas pēc viņa domām "ļoti sarežģītu" - četru sieru pica. Piedāvājam pagaršot! Un nemaz tik sarežģīti nav ! :)
  • Sarežģītība: vienkāršāk, nekā izskatās
  • Porcijas: 24cm forma

Cepumi ar rozmarīnu un medu

Rozmarīnam raksturīgā saldi rūgtena garša apvienojumā ar medu sniedz neierastu, bet ļoti interesantu noskaņu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: Pica 24 cm
  • Pagatavošanas laiks: apm. 20 min

Pica "Pavasara"

Daudzi uzskata, ka šīsdienas picas prototips ir radies senajā Grieķijā. Racionālie grieķi sāka cept apaļas mīklas maizes ar garšvielām, tad tām pievienoja arī dažādus produktus, ko tiem sūtīja "dievi" no Hellas. Citi runājot par picas izcelsmi piemin Grieķiju, bet par picas Lielvalsti dēvē Itāliju. Lai kā arī būtu, pica ir lielisks ēdiens, kuru var veidot pēc sirds patikas. Šoreiz piedāvājam īpaši svaigas un pavasarīgas picas recepti.