Par mums     Reklāmdevējiem     Portfolio     Kontakti    
Bon Appetit
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 3-4
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.

Pastas salāti ar marinētiem cukini

Maiga pasta ar tikko ceptu vistas fileju un pikantiem cukini gabaliņiem - izklausās kārdinoši vai ne? Un tā arī ir! Šajā vienkārši pagatavojamā receptē ir apvienoti produkti, kuri šo ēdienu padara īpašu. Nobaudiet arī jūs!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.

Pasta ar vistu, gorgonzolu un ciedru riekstiem

Īpašs ēdiens ar īpašu toni. Noteikti pagatavojot to vienreiz, tas kļūs par vienu no jūsu iecienītākajiem ēdieniem arī turpmāk.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 45 minūtes

Sacepums ar šķiņķi un makaroniem

Itāļi "radziņu" makaronus pārsvarā izmanto kā pildījumu picām. Taču mēs neesam tik principiāli un izmanotjam tos gan piena zupās, gan gatavojot šāda veida sacepumus.
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm 30 minūtes

Pasta pildīta ar rikotu un marinētiem ķirbjiem

Šī, protams, var būt arī ikdienas maltīte. Tomēr tematiski esam iecerējuši jums piedavāt dažādas receptes Helovīnu svinību galdam. Svētku taču nevar būt par daudz, vai ne?!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.

Sacepums ar pastu, kiršu tomātiem un sieru

Vēlaties iepriecināt mazo kārumnieku? Šī recepte ir parbaudīta vērtība. Ēdiens ir krāsains, aromātisks un ļoti garšīgs! Mazajam ēdājam patiks!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 25-30 min

Pasta ar tomātu mērci

Daudzi uzskata, ka pasta Itālijā ievesta no Ķīnas, taču ēdienu vēsturniece Oreta Dzanīni de Vita savā grāmatā Pastas enciklopēdija apgalvo,ka Itālija pazinusi un lietojusi pārtikā pastu jau divus gadsimtus pirms Marko Polo atgriešanās Venēcijā pēc sava ceļojuma uz Ķīnu. Lai kā arī būtu, pasta ir iecienīts produkts arī mūsu platuma grādos un šeit vēl viena lieliska pastas pagatavošanas recepte.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 20 minūtes

Pasta ar biešu pesto un Fetu

Mūsdienās pesto no bazilika jau ir kļuvis par ikdienu. Mēs pamēģinājām pagatavot mērci no bietēm un sanāca biešu pesto - kā reiz pie makaroniem ar sieru! Pesto piešķir pikantumu it kā ierastam ēdienam. Pamēģiniet!
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 10 minūtes

Ravioli ar ķiplokiem

Itāļu ēdienu cienītāju pulks nenoliedzami dienu no dienas paliek kuplāks. Pieminot šīs zemes virtuve nevaram nepieminēt ravioli. Tad nu vēl viena šī lieliskā ēdiena pagatavošanas variācija jūsu vērtējumam.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda

Ravioli ar spinātiem

Jebkurš itāļu virtuves cienītājs būs priecīgs kadā no maltītēm nobaudīt vienreizēji gardus ravioli! Vai ir zināms kuru iepriecināsiet?!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Pasta ar lāčpurniem

Šī ēdiena aromātā ir kas īpašs, aizraujošs un apetīti rosinošs. Nogaršojiet arī jūs!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: apmēram 40 minūtes

Spagetti ar gaļas bumbiņām

Mazais delveris jāpabaro kartīgi, bet tas nav vienkārši izpildāms uzdevums?! ))) Piedāvājiet mazajam Spagetti ar gaļas bumbiņām!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 30-35 min

Vistas fileja ar pesto un spageti

Lai arī par pastas jeb makaronu dzimteni ierasti uzskata Itāliju, par patieso pastas izcelsmi notiek nemitīgas "vēsturnieku kaujas". Un kāda gan tam nozīme, galvenais, ka pats produkts ir kvalitatīvs un recepte izdevusies. Un šī spageti recepte neliks vilties !
  • Sarežģītība: pavisam vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apmēram 45 minūtes
  • kcal: 760 (viena porcija)

Pappardelle ar cūkgaļu dillēs un pikanto ķirbi

Ir desmitiem makaronu veidu un tie nav radīti vienkārši virtuves dīvainīšu iegribu realizācijai. Pamēģiniet katram ēdienam atrast to īstos un vienīgos makaronus. Tos ar kuriem iecerētais ēdiens garšo neatkārtojami ! Ja pa rokai paciņa Pappardelle makaronu, pagatavojiet šo ēdiena recepti un to novērtēs pat visprasīgākais gardēdis!
  • Sarežģītība: ļoti vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 35 minūtes
  • kcal: 90 (viena porcija)

Taljatelle citronu eļļā ar vītinātas gaļas čipsiem

Par pastas, jeb makaronu dzimteni tiek uzskatīta Itālija. Un jāsaka, ka itāļi patiesi ir lieliski dažādu ēdienu pagatavošanā. Arī šī taljatelle pagatavošanas recepte atceļojusi no saulainās Itālijas. Ielaidiet mazliet saules arī savā virtuvē !
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 25 minūtes

Pasta ar lasi un degvīnu

Šī recepte ir klasisks savienojums - pasta, lasis un saldais krējums. Degvīns šim ēdienam piešķir asumiņu.