Par mums     Reklāmdevējiem     Portfolio     Kontakti    
Bon Appetit

Kas tu tāda - omlete?!

Otrdiena, 10 Janvāris 2012

Omlete - viens no interesantākajiem un tajā pašā laikā vienkāršākajiem franču virtuves ēdieniem. No kurienes radies apzīmējums "Omlete"? Šajā jautājuma vēsturnieku viedokļi nesakrīt - daži uzskata, ka kopš XV. gadsimta vārds bija rakstīts kā amelette, vārda sakne ame nozīmē "dvēsele". Citi uzskata, ka vārds "omlete" radies no omelle, kas nozīmē "dzīve". Lai kā tur būtu, interesants ir pats olu kulšanas izcelsmes fakts.

Tarte tatin, jeb apgāztā kūka

Piektdiena, 06 Janvāris 2012

Kā radies šis vārdu savienojums "Tarte-tatin"? Leģenda vēsta, ka radījušas šo šobrīd nu jau tradicionālo kārumu nemierīgajiem gardēžiem 19.gadsimta beigās māsas ar skanīgu uzvārdu Tatin. Un sanācis tas pateicoties nejaušībai.

Radītas konceptuāli jaunas vīna glāzes

Piektdiena, 06 Janvāris 2012

Čehijas dizaineris Mārtiņš Jakobsens (Martin Jakobsen) piedāvā jaunu un revolucionāru vīna glāzes dizainu.

Valmiermuižas Silmaču alus

Ceturtdiena, 05 Janvāris 2012

Atbalstot kultūru un teātra mākslas iedvesmots, „Valmiermuižas alus” izbrūvējis īpaši Valmieras drāmas teātra izrādei „Advents Silmačos” veltītu alu. „Valmiermuižas Silmaču alus” tapis pēc oriģinālas receptes un tiks piedāvāts ierobežotā daudzumā.

Fokača - picas vecmāmiņa

Otrdiena, 03 Janvāris 2012

Fokačas (focaccia) dzimtene ir Itālija. Tā sauc mājās ceptu plāceni, kas gatavots no neraudzētās mīklas, kas ieziesta ar olīveļļu. Tās nosaukums cēlies no latīņu vārda focus (pavards, uguns). Senos laikos fokača bija vienkāršu zvejnieku pārtika - to cepa uz klints bluķiem.

Emile Henry keramika par īpaši jaukām cenām

Pirmdiena, 02 Janvāris 2012

Dārgie draugi! Home Decor Baltics apsveic visus Jaunajā gadā! Paldies, ka bijāt un esat kopā ar mums!

Visi uz Burkānu !

Sestdiena, 31 Decembris 2011

Atraktīvais krodzinieks Arnis Bikšus atvēris inovatīvu restorānu "Burkāns" !

Kreatīvi Ziemassvētku un Jaungada apsveikumi

Ceturtdiena, 29 Decembris 2011

Ziemassvētku un Jaungada gaidīšanas laikā pārtikas produktu ražotāji vēlas pateikties saviem pircējiem un aicināt nākamajā gadā turpināt iegādāties iemīļotos produktus.

Jaungada zīlēšanas prieks

Otrdiena, 27 Decembris 2011

Kāpēc mūsdienās vēl aizvien tik populāra ir dažādu veidu zīlēšana, kāpēc izglītoti un dažāda gada gājuma cilvēki vēršas pie zīlniecēm, lai kaut daļēji uzzinātu par nākotnē gaidāmo?

Franču Deglon piedāvā jaunumu

Sestdiena, 24 Decembris 2011

Francijas uzņēmums Deglon kurš ražo virtuves piederumus piedāvā jaunumu - elegantu galda nažu komplektu Meeting.

Janvārī notiks tekilas festivāls

Trešdiena, 21 Decembris 2011

Meksikas pludmalēs Riviera Maya un Playa del Carmen, laikā no 26 līdz 29 Janvārim 2012 notiks tradicionālais tekilas festivāls Tequila Fest Riviera Maya.

Cukura krēsls no Pētera Brennera

Otrdiena, 20 Decembris 2011

Dizainers Pēteris Brenners (Pieter Brenner) piedāvā saldu un jautru krēslu - no cukura!

Galds ar zālienu

Otrdiena, 20 Decembris 2011

Arhitektūras projektu studija Haiko Cornelissen visiem piemājas dārzkopības cienītājiem par prieku piedāvā īpašu galdu - picNYC.

Labas ziņas Kārumniekiem

Piektdiena, 16 Decembris 2011

SIA "Rīgas Piensaimnieks" piedāvā jaunus kārumus tavam ikdienas un svētku galdam.

Spirālveida gāzes deglis

Trešdiena, 14 Decembris 2011

Jauno spirālveida gāzes degli (The spiral burner) izgudrojis dizaineris Alireza Alavi .