Par mums     Reklāmdevējiem     Portfolio     Kontakti    
Bon Appetit
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 15 min

Ceptas olas asās

Pikantu ēdienu cienītājiem šīs ceptās olas īpaši ies pie sirds. Tiem, kam pikanti ēdieni negaršo, asos piparus var nepievienot, bet, mūsuprāt, mazliet asumiņa šīm olām nāk tikai par labu!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 25 minūtes

Pasta ar lasi un degvīnu

Šī recepte ir klasisks savienojums - pasta, lasis un saldais krējums. Degvīns šim ēdienam piešķir asumiņu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6
  • Pagatavošanas laiks: 20 minūtes

Sloppy Joe

Tradicionāla amerikāņu recepte, bet ja pamēģināsiet - Netīrais Džo būs biežs viesis jūsu virtuvē ! ;)
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 5 minūtes

Pupiņu pastēte ar biezpienu

Ja jums garšo humus, tad šī recepte ir tieši jums! Ideāla recepte arī tiem, kas ievēro slaido līniju.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Aknu pastēte ar saldo krējumu un baravikām.

Šajā receptē baravikas var protams aizstāt arī ar šampinjoniem, bet kaltētām baravikām tomēr cits aroms.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 15 minūtes

Jēra aknu kebabi

Aknas ir ļoti vienkārši sagatavot un tās ir ne tikai ļoti garšīgas, bet arī ļoti veselīgas.
  • Sarežģītība: vienkārsi
  • Pagatavošanas laiks: 20-30 minūtes

Jēra aknu pastēte ar lazdu riekstiem un burkāniem

Izsmalcinātu pastēti pagatavot nemaz nav tik sarežģīti! Riekstus var ņemt jebkurus - pistācijas, mandeles, indijas, valriekstus. Burkānus var aizvietot ar ķirbi- arī ļoti garšīgi sanāk!
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 20 minūtes

Makaronu salāti ar šķiņki un zaļiem zirnīšiem

Šķiņķis un zaļie zirnīši ir klasiska kombinācija, kas labi garšo gan zupā, gan risoto, gan šajos makaronu salātos. Recepte no grāmatas "500 salātu receptes" , Zvaigzne ABC.
  • Sarežģītība: Vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: apmēram 1,5 stunda

Krāsnī cepta gaļa

Šī recepte ir no "vieglās" kategorijas. Pagatavošana nav darbietilpīga un ar to tiks galā pat iesācējs. Arī sabojāt šo ēdienu ir praktiski neiespējami.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 20 minūtes

Zirņu pikas

Ziemassvētku galdā obligāti jābūt pelēkiem zirņiem , lai būtu daudz naudas. Tie noteikti jāapēd visi, lai nākamajā gadā nebūtu jāraud... Šī ir ļoti sena un tradicionāla recepte, bet mēs uzskatam, ka tai obligāti jābūt atrodamai mūsu recepšu sadaļā.
  • Sarežģītība: Vienkārši,tikai jāievēro recepti
  • Porcijas: 13 čebureki
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda 30 minūtes

Čebureki

Labi čebureki izdosies tikai tad, ja strikti ievērosiet recepti. Pareizi gatavoti čebureki nav trekni, jo tie neuzsūc taukus, un nededzina kuņģi.
  • Sarežģītība: Vienkārši
  • Porcijas: 14 pīrādziņi
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda 30 minūtes

Rauga mīklas zivju pīrādziņi

Bērnības nostaļģijas māktie var izmēģināt rauga mīklas pīrādziņus ar zivju pildījumu. Vienkārši un garšīgi.
  • Sarežģītība: Vienkārši
  • Porcijas: 12 lieli belaši
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda 30 minūtes

Belašs tradicionālais

Slavenais anekdošu varonis belašs, ko padomju laika ieskrietuvēs varēja nopirkt par 22 kapeikām, patiesībā ir garda un sātīga uzkoda.
  • Sarežģītība: Diezgan vienkārši
  • Porcijas: 20 - 25 pīrādziņi
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda 30 minūtes

Rauga mīklas pīrādziņi ar lokiem un olu

Rauga mīklas pīrādziņi ar olas un loku pildījumu ir klasisks padomju laika ātrās ēdināšanas šedevrs. ar šodien veikalos nopērkamajiem produktiem tie garšo nedaudz citādi, bet tā laika pēcgarša tomēr jūtama. Šī ir lieliska iespēja paceļot laikā !
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 5 minūtes

Kūpinātas sviesta zivs pastēte

Zivs ir universāls produkts. To var cept, grilēt, vārīt un kūpināt. Kā arī no kūpinātas zivs var pagatavot lielisku pastēti.