Receptes, kuras sākas ar A

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6 porc.
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Aukstā zupa ar vistu un sieru

Viens no populārākajiem ēdieniem vasaras sezonā ir aukstā zupa. Un to pagatavošanas iespējas ir visai plašas. Piedāvājam jums vēl vienu aukstās zupas pagatavošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4 porc.
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.

Aukstā tēja ar persikiem un timiānu

Kas var būt labāks par karstu un saulainu vasaru. Izbaudiet to un veldzējiet slāpes ar garšīgu auksto tēju. Izmēģiniet šo recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2 kg
  • Pagatavošanas laiks: apm. 6 st.

Asā marināde gaļai

Jums medībās paveicies? Vai vienkārši no lielveikala esat pārnesuši labu cūkgaļas vai liellopa gabalu un iecere to pagatavot uz oglēm? Šī recepte noderēs!
  • Porcijas: 10
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Ar kūpinātu vistas gaļu pildītas olas

Lieldienās tiek savārīts liels daudzums ar vistu un paipalu olām, taču bieži kaujās cietušās apalītes paliek groziņā, jo cīnas karstumā tās ne vienmēr tiek apēstas. Taču nesteidzieties no tām atbrīvoties, pagatavojiet pildītas olas un izmēģiniet šo vienkāršo recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.

Auzu pārslu putra Pina Colada

Varbūt jums vēl nav zināms veids kā likt bērnam brokastīs baudīt auzu pārslas? Pagatavojiet tās pēc šīs receptes un mazais gardēdis palūgs papildporciju!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 30 min.

Atrā vistas zupa ar pupiņām

Pākšaugos (tai skaitā pupiņās) ir mazs tauku daudzums un tiem ir zems glikēmiskais indekss.Uztura speciālisti apgalvo, ka nedēļā būtu jāapēd vismaz 400 g (svars pirms pagatavošanas) pākšaugu, tāpēc piedāvājam vēl vienu vienkārši pagatavojamu recepti ar pupiņām.
  • Sarežģītība: nav tik sarežģīti
  • Porcijas: 8-10

Aspika ar dārzeņiem

Šī garšīgā desa iederēsies uz galda jebkura mēroga svinībās un viennozīmīgi, viesi kas būs to baudījuši, aizejot pajautās šīs aspikas pagatavošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 30 min.

Alus pankūkas ar kūpinātu krūtiņu un zaļumiem

Alus cienītāji nešaubās, alus ir universāls produkts. To var ne tikai dzert, bet izmantot kā piedevu gatavojot garšīgus ēdienus. Un nākas piekrist, alus ēdienam piešķir īpašu toni. Šī recepte ir apliecinājums.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.

Aukstās kafijas karstam laikam

Pašas kafijas izcelsmi saista ar Etiopiju un Jemenu. Par Turku kafijas rašanās vietu jautājumu nav, bet kurš pirmais sāka gatavot aukstos kafijas dzērienus? Lai nu kā, piedāvājam jums vēl divas lieliskas šo dzērienu pagatavošanas receptes.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 35 min.

Aukstā zemeņu zupa

Zemeņu laiks. Kad vēl, ja ne tagad, ir īstais bridis baudīt zemenes?! Kad būsiet izbaudijuši svaigas zemenes un kādā karstā vasaras dienā nolemsiet sevi palutināt, izmēģiniet šo aukstās zupas recepti!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 20 min.

Aukstā skābeņu zupa

Tradicionāli ceturtdienās publicējam recepti, kuru esam atraduši kādā no kulinārijas blogiem. Šoreiz ieskatījāmies Kristīnes blogā www.amam.lv
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Aukstā zupa ar kefīru un vistas fileju

Jo augstāk kāpj termometra stabiņš, jo aukstākas paliek zupas kuras gatavojam. Piedāvājam vēl vienu aukstās zupas pagatavošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: forma 9x27cm
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st. 20min.

Apelsīnu-jogurta kūka

180 grami smagā apelsīnā ir ap 70mg C vitamīna, kas ir pieauguša cilvēka diennakts deva. Taču šoreiz dosimies meklēt nevis vitamīnus, bet garšu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: apm. 2 st.

Apelsīnu džems "Kā gribējās man saules lēkta"

Caurspīdīgs džems, kas vairāk atgādina želeju. Nogaršojiet brokastīs ar tostiem un sieru. Mmm...
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6

Astoņkāju salāti "Parex glābšana"

Veikalu plauktos aizvien biežāk atrodamas dažādas zivis, vairāku veidu garneles, mīdijas un pat astoņkāji. Un vēlamies jūs iedrošināt - neejiet garām šiem eksotiskajiem radījumiem. Pareizi pagatavojot, jūs un jūsu viesi baudīs lielisku un neaizmirstamu maltīti!

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Partneri

Tweets by @bonappetit_lv