Receptes, kuras sākas ar G

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: lielai kompānijai
  • Pagatavošanas laiks: līdz 30 min.

Glazēti grilētas krūtiņas iesmiņi - lieliska uzkoda piknikā

Tuvojas vasara un tas nozīmē, ka aizvien vairāk brīva laika pavadīsim pie dabas. Šī recepte viennozīmīgi noderēs brīdī, kad saviem draugiem vēlēsieties pasniegt ko gardu un neikdienišķu. Izmēģiniet.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 3-4 porc.
  • Pagatavošanas laiks: 30 min. + 2 st. marinēšanai

Grilēti vistas filejas iesmiņi

Vistas filejai ir augsta uzturvērtība un zems kaloriju daudzums. Turklāt, tai ir daudz un dažādas pagatavošanas iespējas. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu vistas filejas pagatavošanas veidu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 3-4 porc.

Grilēta vistas fileja ar ananāsu-avokādo salsu

Ja esiet grilētu ēdienu piekritējs, noteikti izmēģiniet šo recepti. Tā neliks jums vilties un noderēs, gan gatavojot mājās uz grilpannas, gan atzīmējot dārza svētku un grilējot uz atklātas liesmas.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.

Griķu salāti ar dzērvenēm

Uztura speciālisti apgalvo – būtu lieliski, ja maltītei katru dienu būtu citas piedevas. Turklāt, griķus un citus graudaugus vajadzētu uzturā lietot biežāk. Tāpēc piedāvājam vēl vienu recepti, kā saka, variācija par tēmu. Turklāt, garšīga!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.

Gaļas bumbiņas ar rīsiem un rīvētu sieru

Gaļa ir viens no svarīgākajiem olbaltumvielu avotiem uzturā. Tāpēc padalīsimies ar vēl vienu recepti, kura sniedz iespēju pagatavot gardu maltīti
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Grauzdētas tostmaizes ar grilētiem dārzeņiem un čili sieru

„SierŠtelles” sortiments sastāv no 31 dažādas garšas siera – gan sāļajiem, gan saldajiem. Šajā receptē īpaši labi iederējās pikantais siers ar čili.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 40 min.

Griķu risoto ar vistu akniņām

Griķi ir viens no tiem graudaugiem, ko veiksmīgi var izmantot, veidojot savu ikdienas ēdienkarti. Turklāt griķu pagatavošanas variācijas ir diezgan plašas. Šoreiz piedāvājam pagatavot risoto.
  • Sarežģītība: nav tik sarežģīti

Groziņi ar zefīra krēmu

Vārds "zefīrs", cēlies no grieķu vārda zephyros un apzīmē vieglu rietumu vēju. Kārdinoši, vai ne? Tā arī ir. Pagatavojiet šos groziņus un izbaudot to vieglo garšu!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: atkarīgs no ēdājiem

Graudu rupjmaize ar ķimeņu sieru un vītinātiem tomātiem


Ir dienas kad vēlamies iepriecināt sevi ar kādu īpašāku recepti. Šī recepte neliks vilties un būs ieguldīto pūļu vērta. Lai labi garšo!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: apm 30 min.

Grilēta dorada ar čili un ķiplokiem

Doradas gala ir loti maiga, tá pieder pie vidéji treknám zivím un pārsvarā šī Vidusjūrā mītošā zivs garšo ikvienam. Ja šī zivs vēl nav bijusi tavā pusdienu vai vakariņu galdā, noteikti izmēģini šo recepti!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 25 groziņi
  • Pagatavošanas laiks: apm. 30 min.

Groziņi ar aveņu kremu

Avenes satur cukurus, pektīnvielas, organiskās skābes, askorbīnskābi, C vitamīnu, B, P, E, A grupu vitamīnus, karotīnu, bioflavonoīdus, PP vitamīnu, miecvielas, ēterisko eļļu, krāsvielas, minerālvielas (magniju, nātriju, kāliju, kalciju, fosforu, jodu). Turklāt tās ir ļoti aromātiskas un gardas.
  • Sarežģītība: vienkāršāk nemēdz būt!
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 25 min.

Gliemenes "Mīļā, mans kuģis tālu jūrā"

Jau kopš tālas senatnes cilvēki labprāt mielojas ar gardo, uzturvielām bagāto gliemeņu gaļu, sagatavotu pēc visdažādākajām receptēm. Piemēram, franču mājās jūs varētu nogaršot moules marinière — gliemenes, kas sautētas baltvīnā kopā ar šalotēm. Spānieši tās bauda no daudzām sastāvdaļām pagatavotā ēdienā, ko dēvē par paella, savukārt beļģi gliemenes pasniedz lielā, kūpošā katlā un ēd ar eļļā ceptiem kartupeļiem. wol.jw.org
  • Sarežģītība: vienkārši

Gliemenes ar kartupeļiem un puraviem

Saņēmām vēstuli no mūsu portāla apmeklētājas: kādā no veikaliem esot ievērojusi, ka nopērkami gliemji, taču kā to pagatavot neesot īsti skaidrības. Un kā ierosinājums tika izteikts lūgums, lai mūsu recepšu sadaļās būtu atrodama arī kāda gliemju pagatavošanas recepte. Lūdzu!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.

Gratin ar kāli un saldo krējumu

Franču ”au gratin” (jeb latviešu sacepums) - ir ēdiens, kas savas kulinārijas saknes ir aizsācis Francijas laukos. Mūsu versijā to droši vien varētu saukt par sacepumu, jo šim ēdienam ir tāda pati struktūra. teejtasiite.wordpress.com
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: atkarīgs no dzērājiem
  • Pagatavošanas laiks: apm. 15min. + laiks tējas atdzesēšanai

Gurķu un zaļās tējas mohito

Tuvojas svinības, bet neziniet kādu dzērienu celt galdā? Limonādes un saldinātās sulas, lai paliek veikalu plauktos! Pagatavojiet šo mohito un ticiet, viesi to novērtēs!

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Partneri

Tweets by @bonappetit_lv