Receptes, kuras sākas ar H

  • Sarežģītība: nav tik sarežģīti
  • Porcijas: 6-8
  • Pagatavošanas laiks: zem 2 st.

Harčo ar jēra gaļu

Jēra gaļa satur olbaltumvielas, B3 un B12 vitamīnus un minerālvielas - dzelzi, cinku. Turklāt jēra gaļai ir īpaša, tikai jēra gaļai raksturīga garša un aromāts.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4

Holandes šokolādes tēja

Šokolādes sastāvā ir viela "teobromīns", kas cilvēkam sniedz baudu, laimes izjūtu un uzlabo garastāvokli. Tad nu baudiet, esiet laimīgi un labā garastāvoklī!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 5 min.

Humuss

Vēsturnieki vēl lauž šķēpus, kurai no arābu valstīm pienākas lielais paldies par Humusa izcelsmi. Laika gaitā tas ir kļuvis populārs visā plašajā pasaulē. Humuss lieliski garšo kopa ar svaigu maizi, kā arī ar svaigiem vai konservētiem dārzeņiem, dažādiem gaļas ēdieniem, izceļot to garšu un aromātu. Humuss ideāli der kā piedeva šašlikam vai steikam.

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Hotdogs ar spirāldesiņām un salātiem

It kā jau tradicionāls hotdogs, tomēr īpašais desiņas sagatavošanas veids ļauj mērcei piepildīt visas brīvās vietas maizītē. Noteikti pamēģiniet!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: atkarīgs no ēdāja
  • Pagatavošanas laiks: 20 minūtes

Hamburgers ar medījuma gaļas kotleti

Pirms vairāk kā 800 gadiem tatāri, viena no mongoļu ciltīm, klejoja pa bezgalīgajām stepēm. Lai gaļu kuru bija iecerēts lietot uzturā padarītu vērtīgāku un gardāku, to lika zem segliem, kur tā jāšanas laikā kļuva mīkstāka. Pēc tam gaļu sasmalcināja un ēda jēlu. XVIII gadsimtā vācu jūrnieki aizveda šo delikatesi uz Vāciju, kur pavāri to apstrādāja un apcepa – tā radās hamburgers, kas par savu nosaukumu var pateikties Hanzas pilsētai.
  • Sarežģītība: vieglāk, nekā izskatās
  • Porcijas: 6-8

Hadsones jēra gaļas pīrāgs

Gandrīz katrs ir lasījis Artura Konana Doila romānu par lielisko detektīvu Šerloku Holmsu un viņa draugu doktoru Vatsonu. Nu, vismaz, filmu redzējis ir! Un, protams, atceramies Holmsa dzīvoklīša pļāpīgo saimnieci misis Hadsoni. Tieši misis Hadsone katra mēneša trešajā svētdienā cepa Holmsam šo gardo jēra gaļas pīrāgu.
  • Pagatavošanas laiks: 10 min

Hamburgers ar biezpienu, šķiņķi un sieru

Vēl viena laba ideja, kā pabarot bērnu, lai būtu ne tikai kārotais hamburgers, bet arī lai tas būtu veselīgs!

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Partneri

Tweets by @bonappetit_lv