Receptes, kuras sākas ar K

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Karstmaizes (panini) ar sieru un persikiem

Šīs lieliskās karstmaizītes iederēsies gan uz ikdienas brokastu galda, gan kā gaumīga uzkoda kādā ballītē. Pagatavojiet, nogaršojiet un jūs noteikti tās pagatavosiet vēl.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 3kg gaļas
  • Pagatavošanas laiks: 6 st. + laiks cepšanai

Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem

Šī marināde lieliski noderēs gatavojot vistas gaļu, cūkgaļu, vai tītaru. Izvēle jūsu ziņā!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 24gb.

Krekeri ar zilo sieru

Šie krekeri priecēs pat visprasīgāko gardēdi, taču ar pagatavošanas niansēm tiks galā pat iesācējs. Vienkārši un garšīgi!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2 porc.
  • Pagatavošanas laiks: 5 min.

Kafijas-banānu smūtijs

Pasaules rekords banānu ēšanā ir 81 banāns vienas stundas laikā. taču šoreiz ne par ātrumu, bet kvalitāti. Pagatavojiet šo smūtiju un izbaudiet kafijas rūgtumu un saldenās banāna garšas nianses. Mmm... garšīgi! ;)
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 25 min.

Karbonāde siera-krekeru panējumā

Katrs kaut reizi mūžā ir gatavojis karbonādi, taču vēlamies ieteikt tieši šo recepti. Siera krekeru panējums šim ēdienam piešķir īpašu odziņu. Nogaršojiet arī jūs!
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.

Kartupeļu salāti austrumnieku gaumē

Islandē viens no populārākajiem stiprajiem dzērieniem ir kartupeļu degvīns. Iespējams, tas tādēļ, ka līdz šim brīdim viņi nav izmēģinājuši šo vienkārši pagatavojamo kartupeļu salātu recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st.

Kartupeļu biezputra ar grūbām un ceptu bekonu

Grūbas ir bagātīgs vitamīnu un minerālvielu avots. Grūbās esošās augu olbaltumvielas, apvienojot ar papildus pārtikas grupu produktu olbaltumvielām, sniedz vērtīgu uzturvielu devu. Tas ir būtisks ogļhidrātu un olbaltumvielu avots. 100 g grūbu enerģētiskā vērtība sastāda 324 kalorijas, kas ir aptuveni piektā daļa no nepieciešamās dienas devas.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: forma 22-24 cm
  • Pagatavošanas laiks: 1st. un 20 min.

Kēkss ar ingveru, citroniem un sukādēm

Citroni ir vieni no visplašāk izmantotajiem citrusaugļiem, jo tie lieliski noder, lai bagātinātu garšu - sākot no zivju ēdieniem un dārzeņiem, līdz pat dažādiem konditorejas izstrādājumiem. Arī šajā receptē citronam atvēlēta īpaša loma.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6-8 porc.

Kāpostu šnicele

Kāposti ir vieni no biežāk lietotajiem dārzeņiem Eiropā. Turklāt to pagatavošanas iespējas ir visai plašas. Piedāvājam vēl vienu kāpostu izmantošanas recepti, šoreiz pagatavosim šniceli.
  • Porcijas: 4-6 porc.
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.

Kartupeļu čauders ar bekonu un kukurūzu

Čauders (chowder) nav ne galda spēle, ne bumbas piespēles veids kādā sporta spēlē. Čauders ir bieza zupa no ēdamgliemenēm, zivīm, piena vai dārzeņiem. Šodien piedāvājam vēl vienu čaudera pagatavošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1,5 st.

Knakšķu zupa

Iespējams, jaunu recepšu tapšanā galvenā nozīme ir produktam. Katrā ziņā šajā reizē ir tieši tā. "Kurzemes Gaļsaimnieks" pusžāvētās desiņas 'Knakšķi", šajā zupā ir galvenā sastāvdaļa, kas to padara īpašu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Kūpinātas vistas salāti ar dzērvenēm

Ābola skābums šiem salātiem piešķir īpašu noti. Tikko jaušamais dzērveņu tonis padara šos salātus neikdienišķus. Noteikti izmēģiniet šo recepti!
  • Sarežģītība: vienkārši

Kāpostu salāti ar zemesriekstiem

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem. Tas satur spēcīgus dabīgu dziedniecisku vielu savienojumus, kas veicina kaitīgo vielu izvadīšanu un organisma attīrīšanos.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: Forma - 22cm
  • Pagatavošanas laiks: 1 st. 15 min. + laiks atdzišanai

Kafijas-šokolādes kūka ar krējuma krēmu

Neesiet saldummīlis un jums ne visai garšo kūkas?! Tā iespējams bija līdz šim. Pagatavojiet šo kafijas - šokolādes kūku un izbaudiet garšas virsotnes!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Kartupeļu - rutku salāti pikantā kefīra mērcē

Rutkus dažādu ēdienu pagatavošanā izmantoja jau senajā Ēģiptē un to slavēja kā īpaši noderīgu produktu veselības uzturēšanā. Mūsdienu ēdienkartē tas gan sastopams visai reti, iespējams, tā savdabīgā aromāta un sīvās garšas dēļ. Piedāvājam šo recepti, lai iedrošinātu rutkus nobaudīt biežāk.

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Partneri

Tweets by @bonappetit_lv