Receptes, kuras sākas ar #

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: zem 10 min.

Sarkanais detoksa kokteilis aknu attīrīšanai

Pēc daudzu uzturspeciālistu un ekspertu domām ķermeņa detoksikācija ir iztrūkstošs posms slimību profilaksei.Piedāvājam jums detoks kokteiļa recepti.Nerekomendējam aizstāt sastāvdaļas, jo tieši kopā tās dod vajadzīgo efektu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 30 min.

"Pasta alla arrabiata" jeb makaroni ar bekonu, čili un tomātiem

"Arrabiata" tulkojumā no itāļu valodas nozīmē "dusmīgā" - tas katrā ziņā attiecas uz šī Lazio reģiona tradicionālā makaronu ēdiena ugunīgo asumu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6

Mājas makaroni ar riekstiem

Valrieksti, lazdu rieksti, mandeles, ciedru rieksti un zemesrieksti - pavisam esot aptuveni 40 riekstu veidu. Šajā receptē izmantojiet savus iecienītākos riekstus, jo tie ēdienam piešķirs īpašo garšas noti. Lai labi garšo!
  • Sarežģītība: nav tik sarežģīti, kā izskatās
  • Porcijas: forma 20x20

"Blondā" banānu kūka

Tāpat kā mēdz būt blondīnes un brunetes, arī kūkas mēdz būt gaišas un tumšas. Mēs jau savā portalā gatavojām šīs kūkas tumšo versiju - braunijus. Bet tagad piedāvājam "blondo" māsu - kūku ar banāniem. Galvenā atšķirība no citām kūkam - pildījums iekšā nav sauss, tam jābūt mazliet "mitram". Tad kūka ir izdevusies!
  • Sarežģītība: vienkārsi
  • Pagatavošanas laiks: 20-30 minūtes

Jēra aknu pastēte ar lazdu riekstiem un burkāniem

Izsmalcinātu pastēti pagatavot nemaz nav tik sarežģīti! Riekstus var ņemt jebkurus - pistācijas, mandeles, indijas, valriekstus. Burkānus var aizvietot ar ķirbi- arī ļoti garšīgi sanāk!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda

"Steiks" karijā indiešu gaumē

Indijas virtuve ir viena no interesantākajām visā pasaulē. Pastāv uzskats, ka Indijā, kur galvenā ticība ir hinduisms, gaļu uzturā nelieto. Tomēr, ne visi, kas sevi pieskaita hinduistiem, pilnībā atturas no gaļas.

Šo recepti piedāvā Zvaigzne ABC.
  • Sarežģītība: viegli

" Korejas" burkāni

Šos salātus Korejā tā īsti nemaz negatavo. Recepte dzimusi Padomju Savienībā un ļoti populāra ir "koro-saram" vidū. Tie ir tie korejieši, kas pārcelās no Ziemeļkorejas uz dzīvi Padomju Savienībā un vēlāk, Staļina laikos, deportēti kā neuzticamie uz Vidusāziju. Tradicionāli korejieši marinē svaigu gaļu un zivi ar rutkiem un redīsiem, pievienojot etiķi un garšvielas. Tā kā Padomju Savienībā burkāni bija pieejamāki, tad tie pamazam arī izstūma citus dārzeņus no šīs receptes. Padomju laikos zivis un svaiga gaļa bija dārgs prieks, tāpēc pamazām arī šīs sastāvdaļas pazuda no receptes. Palika tikai burkāni )))
  • Sarežģītība: vienkārši

"Caprese" latviešu gaumē

Mazliet latviskoti itāļu salāti. Karoga krāsas gan paliek ))))
  • Sarežģītība: vienkārši

Salāti ar mascarpone un zemenēm

Šo salātu garšu tā pa īstam var izjust izmantojot "ekstra virdžin" (Extra Virgin) olīveļļu. Aizvietojot to ar citu vairs nebūs tas.

Aukstā karija zupa ar mīdijam

Tuvojas vasara un tas nozīmē, ka tuvojas auksto zupu sezona. Piedāvājam dažādot ierastās zupas un pagaršot ko jaunu un interesantu!

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Partneri

Tweets by @bonappetit_lv