Receptes, kuras sākas ar P

  • Sarežģītība: vienkārši

Pikantie teļa gaļas salāti ar dārzeņiem

Šie salāti patīkami pārsteigs pat pieredzējušu gardēdi. Izmēģiniet vienkārši pagatavojamo salātu recepti arī jūs!
  • Sarežģītība: nav tik sarežģīti kā izskatās
  • Porcijas: 4-6 porc.
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1,5 st. + laiks marinēšanai

PIldīta lielopa gaļas rulete

Gaļa cilvēku uzturā ir viens no galvenajiem olbaltumvielu, aminoskābju, taukskābju, minerālvielu un vitamīnu avotiem. Liellopu gaļā ir vairāk olbaltumvielu nekā cūkgaļā vai jēra gaļā. Aizvien vairāk cilvēku dod priekšroku tieši liellopu gaļai. Piedāvājam lielisku liellopa gaļas ruletes pagatavošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 10 min.

Pikantā avokado mērce - lieliska piedeva dārzeņiem

Avokado augļi ir ļoti sātīgi – tie satur līdz 30% vērtīgas augu eļļas, 1,5% olbaltumvielu, vitamīnus B1, B2, C, D, E, P, PP, K, A provitamīnu, daudz minerālvielu un mikroelementu – kāliju, kalciju, fosforu, magniju, maz cukura – tikai līdz 1,6%. Vienā auglī ir apmēram 275 kalorijas.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 5 min.

Pikantais biešu smūtijs

Bietes ne tikai attīra organismu, bet arī ir labs antistresa līdzeklis. Bietēs ir daudz mangāna sāļu (tie aktīvi piedalās vielmaiņas procesos), arī daudz kālija, kalcija un organismam svarīgo dzelzs sāļu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Pikantie dārzeņu salāti

Šie salāti lieliski sader ar jebkuru gaļas ēdienu, turklāt pikantu ēdienu cienītāji tos var baudīt kā pamatēdienu. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo salātu recepti arī jūs!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: zem 30 min.

Pasta ar siera-spinātu mērci

Spināti ir vitamīnu bumba! Tie satur - B2, B6, E, K, PP, P, A un C vitamīnus. Apēdot 50 g svaigu spinātu, mēs organismam dodam vai pusi no C vitamīna daudzuma, kas mums ikdienā nepieciešams.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: apm. 45 min.
  • Pagatavošanas laiks: 2 pīrāgi

Pīrāgs Valentīndienai - "Tikai tev"

Ir teiciens: "Mīlestība iet caur vēderu". Mēs šim teicienam daļēji piekrītam, jo skaists un garšīgs ēdiens viennozīmīgi ir bauda!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6-8 porc.
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Pikantie lavaša rullīši ar vistas gaļu

Lavašs ir maizes paveids, plaši izplatīts galvenokārt Tuvajos Austrumos un Kaukāzā. Gatavo no neraudzētas kviešu miltu mīklas.Nu lavašs iekarojis savu godpilno vietu arī mūsu virtuvēs, piedāvājam jums vēl vienu lavaša izmantošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-3 porc.
  • Pagatavošanas laiks: apm. 30 min.

Pankūkas ar kūpinātu lasi un saldo krējumu

Kas tās par brīvdienām, ja nav pankūku?! Izmēģinot šo recepti rodas kāda problēma - grūti sagaidīt nedēļas nogali, jo pankūkas ļoooti garšīgas! ;)
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.

Pilngraudu makaroni ar garnelēm un ķiplokiem

Pastāv maldīgs viedoklis, ka makaroni ir neveselīgi un barojoši. Šāds pieņēmums saglabājies vēl no padomju laikiem, kad populārākais makaronu ēdiens bija makaroni flotes gaumē – makaroni sajaukti ar treknu gaļu. Taču pagatavojot makaronus pēc mūsu receptes, jūs savai figūrai nekādu lielu ļaunumu nenodarīsiet. Lai labi garšo!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 12-15 gb
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st.

Piparkūku keksi

Tavam svētku galdam piparkūkas šķiet pārāk ierasts risinājums? Pagatavo piparkūku keksus un pārsteidz savus viesus!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Pikantie mēles salāti

Bietes satur nedaudz olbaltumvielu un tauku, organiskās skābes – citronskābi, ābolskābi, skābeņskābi, minerālvielas – kāliju, nātriju, kalciju, magniju, fosforu, mangānu, jodu, dzelzi, šķiedrvielas, pektīnvielas un citas bioloģiski aktīvas vielas. Turklāt bietei ir lieliskas garšas ipašības. Pagatavojiet šo recepti un pārliecinaties.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6-8
  • Pagatavošanas laiks: 7 min.

Pikantā pastēte no desas

Katra saimniece kaut reizi ir gatavojusi aknu pastēti. Taču šodien vēlamies piedāvāt jums interesantu pastētes pagatavošanas recepti. Gatavosim pastēti no desas! Uzreiz vēlamies piebilst, lai pastēte izdotos - jāizvēlas augstas kvalitātes desas.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1,5 st.

Pildīti cūkgaļas rullīši

Šis ēdiens neatstās vienaldzīgus ne lielus, ne mazus.Vienkārši pagatavot - grūti aizmirst. Vienkārši pagatavojami un ļoti garšīgi gaļas rullīši. Pamēģiniet!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st.

Pastēte ar ābolu sidru

Ar vārdu "sidrs" Eiropā saprot dzērienu, kura pamatsastāvdaļa ir pilnīgi vai daļēji raudzēta ābolu sula. Šo dzērienu kā alternatīvu alum ir iecienījuši, tie, kuriem alus šķiet par rūgtu. Taču sidrs var kalpot arī par lielisku papildinājumu dažādu ēdienu pagatavošanā. Piedāvājam par to pārliecināties.

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Partneri

Tweets by @bonappetit_lv