Receptes, kuras sākas ar T

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.

Tomātu zupa ar siera pankūkām

Vienkārši pagatavojama tomātu zupa, iederēsies ne tikai uz ikdienas, bet arī svētku galda. Nogaršojiet un pārliecinaties!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 30 min. + laiks marinēšanai

Tītara filejas kebabi ar dārzeņu salātiem

Atšķirībā no citu mājputnu gaļas, tītara gaļas sastāvā ir daudz fosfora. Ir maz tauku, tāpēc tā ideāli piemērota tiem, kam aktuālas problēmas ar lieko svaru. 100 gramos ir 197 kilokalorijas.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 1 st.

Trinčata ar kūpinātu krūtiņu

Trinčata - kāpostu sacepums. Receptes izcelsme - Austrumu Pirenejas. Pasniedz kalnu kūrortu viesnīcās pēc slēpošanas. Neparasts nosaukums, bet tik pazīstamas sastāvdaļas arī mūsu vēderiem.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6

Tarte ar kartupeļiem un sieru

„SierŠtelles” sieru ražo Ogrē, kas 19.gadsimtā bija izdaudzināta kā peldu un gaisa kūrorta vieta. Pati Krievijas imperatore Katrīna I tolaik bija iemīļojusi tur atpūsties un baudīt Ogrē ķertos zušus, kā arī citus gastronomijas brīnumus.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: atkarīgs no ēdājiem
  • Pagatavošanas laiks: ~ 1,5h

Tomāti ar timiānu


Tomāts satur aptuveni 13 vitamīnu, 17 minerālvielu, dažādas organiskās skābes, flavonoīdus un fitoncīdus - dabīgos augu hormonus, organiskās skābes, ēteriskās eļļas u. c. cilvēka organismam nepieciešamas vielas.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1,5 st.

Tomātu mērce ar āboliem - lieliska piedeva grilētiem ēdieniem

Šī mērce lieliski papildinās jebkuru ēdienu kurš gatavots uz grila, turklāt āboli piešķir mērcei īpašu noti. Nobaudiet!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st.

Tadžīna ar vistu un burkāniem - tradicionālā

Tadžina ir trauks, kuru ērti paņemt līdzi izbraucienā pie dabas krūts un iekurot nelielu ugunskuru pagatavot garšīgu maltīti sev un draugiem. Piedāvājam vēl vienu tradicionālu tadžīnas recepti. Lai labi garšo!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st.

Tadžīna ar maltās gaļas bumbiņām

Tadžina, jeb marokāņu sautējamais trauks, jau sen nav nekāds retumas arī mūsu platuma grādos. Tāpēc piedāvājam jums vēl vienu tadžīnas pagatavošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkāršāk nemēdz būt!
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.

Tunča steiks Vorčesteras - medus mērcē

Pašlaik pasaulē aptuveni 5% no kopējā loma ir tunči un tas ienes aptuveni 5,5 miljardus ASV dolāru peļņas gadā. Šīs zivis tiek ķertas Klusajā, Atlantijas un Indijas okeānā, bet pārstrādes un iepakošanas ražotnes atrodas visā pasaulē, arī tādās vietās kā Maldīvu salas un Filipīnas. www.videsvestis.lv
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6

Tējas dzēriens ar saldo krējumu

Nekas tā nesasilda un neuzlabo pašsajūtu, drēgnā rudens dienā, kā silta tēja. Turklāt šo dzērienu novērtēs pat visprasīgākais gardēdis.
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st. + laiks atdzesēšanai

Tomāti ar ķiplokiem un medu

Katra saimniece kaut reizi ir konservējusi dārzeņus un protams šajā procesā izmanto etiķi. Taču etiķis atņem dārzeņiem dabīgo garšu. Savukārt šajā receptē iztiksim bez etiķa, jo šādi saglabāsies tomātu dabīgā garša.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.

Tēja ar ābolu sulu

Ābolu sula noteikti ir viena no visā pasaulē biežāk lietotajām sulām, to cilvēki dzer gan tīrā veidā, gan jauc dažādos kokteiļos. Šoreiz gatavosim tēju.
  • Sarežģītība: vienkārši

Tomātu ievārījums ar baziliku

Šis tomātu ievārījums būs kā lielisks papildinājums dažādiem sieriem, gaļas un zivju ēdieniem. To spēs novērtēt ne tikai pikantu ēdienu cienītāji, bet pat visprasīgākais gardēdis. Pamēģiniet!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 20min.

Tēja ar čili, ingveru un apelsīnu

Iestājoties vēsākam laikam biežāk priekšroku dodam karstiem dzērieniem. Lai jūsu tējas rituālā ieviestu dažādību, piedāvājam vēl vienu lielisku un vienkāršu tējas pagatavošanas recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 5 min.

Tējas fīzs ar upenēm

Upeņu sula satur antioksidantus. Zinātnieki ir atklājuši, ka antioksidantiem ir liela nozīme acu veselības un redzes nodrošināšanā un saglabāšanā, īpaši kataraktas novēršanā (acs lēcas apduļķojums).

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Partneri

Tweets by @bonappetit_lv