Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Adele un Ričs Pols. (Foto: Spidey / BACKGRID/ Vida Press)

Vai Adele devusi mājienu, ka ir apprecējusies?

Slavenības
2023. gada 19. septembrī 06:22 2023. gada 19. septembrī 06:22
  Jauns.lv
Britu dziedātāja Adele (35) devusi mājienu, ka ir spērusi nākamo soli pretī ģimenes veidošanai un, iespējams, ir apprecējusies ar savu ilggadējo draugu Riču Polu (41).

Nesenā Lasvegasas rezidentūras šova laikā popzvaigzne, kā ierasts, apstaigāja publiku un intervēja dažus no skatītājiem Opras stilā.


Portāls TMZ vēsta, ka brīdī, kad viena sieviete no skatītāju rindām paudusi savu mīlestību pret dziedātāju un apvaicājusies, vai varētu viņu apprecēt, Adele atbildējusi: “Es jau esmu sasaistīta.”

Turpinājumā Adele sacīja: “Es esmu heteroseksuāla, un mans VĪRS ir skatītāju zālē, un varētu nenovērtēt, ka cita sieviete bildina.”

Kā teikts publikācijā, nav skaidrs, vai tā bija tikai runāšana runāšanas pēc vai patiesība, jo pasaulslavenā dziedātāja neminēja Pola vārdu, taču viņš ir vienīgais, ar kuru Adele satiekas kopš 2021. gada.

Kopš iepazīšanās ar sporta aģentu Adele vienmēr viņu ir slavējusi, kā arī atzinusi: “Kopā ar Polu esmu vislaimīgākā, kāda jebkad esmu bijusi.”

Šī nav pirmā reize, kad Adele devusi iemeslu runām, ka ir apprecējusies ar Riču Polu. 2022. gada septembrī daži viņas acīgākie fani pamanījuši, ka dziedātājai mājās ir albums ar nosaukumu “Poli”, talanta cienītājiem pieļaujot, ka tas ir precētā pāra ģimenes fotoalbums.

Adele kopš tā laika nav komentējusi fanu minējumus. Tā vien šķiet, ka dziedātāja joprojām nav ieinteresēta oficiāli paziņot par savu laulību (vai noliegt to) un pielikt punktu spekulācijām.

Citi šobrīd lasa

FOTO: viesi ierodas uz mūzikas festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2024"
"Deģenerātu ārprāts! Mums tas nav jāpieņem!" ļaudis sašutuši par "frīkšovu" olimpisko spēļu atklāšanā 3
Kāpēc olimpiskie daiļlēcēji pēc katra lēciena iet dušā? Nē, baseina hlors nav pie vainas
Tēmas: Adele
Pievienot komentāru