Ābolu-dzērveņu saldzupa

Šī recepte ir ņemta no 1939 gada pavārgrāmatas. Grāmata atkārtoti izdota 1952. gadā, kuru izdeva Veselības aizsardzības ministrija. Praktiski visās receptēs kā sastāvdaļa minēti kartupeļu milti. Laiks ir gājis uz priekšu un, paldies Dievam, par produktu trūkumu veikalos sūdzēties nevaram. Kartupeļu miltus šoreiz neaiztiksim, bet recepte ir ievērības cienīga. Vienkārši pagatavojams un garšīgs deserts!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: