Kad termometra stabiņš aiz loga nolaižas zem 15 grādiem, šo teju var pasniegt siltu. Bet kamēr vēl baudām pēdējās siltās dienas, pasniedziet to atvēsinātu. Tā ir ļoti garšīga!
Apelsīnu tēja
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Iesācējiem
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 500ml ūdens
- 1 apelsīns
- 2 tējk. melnā tēja ar meža ogu aromātu
- cukura sīrups pēc garšas
Pagatavošana
- Apelsīnu kārtīgi nomazgāt un norīvēt miziņu. No paša apelsīna izspiest sulu. Apelsīna miziņu pārlikt karstumizturīgā traukā, apliet ar vārošu ūdeni un ļaut 10 min. ievilkties. Šķidrumu izkāst un uzvārīt. Tējkannā iebērt sausu tēju, apliet ar vārošu apelsīna novārījumu, apsegt ar vāciņu un ļaut ievilkties 4-5 min. Pievienot apelsīna sulu un pēc garšas pievienot cukura sīrupu.
- Pasniedz siltu vai aukstu.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Bezalkoholiskie dzēr.
- Sastāvdaļas : apelsīns, karstais dzēriens, melnā tēja
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.