Arbūza dzimtene ir Āfrika. Uz Eiropu tos līdz ar citiem svešzemju brīnumiem atveda krustneši. Arbūzus ēd svaigus, sālītus, izmērcētus cukura sīrupā. Karsējot arbūzu sulu, iegūst arbūzu medu, bet mēs šodien pagatavosim gardus un vieglus salātus.
Arbūza salāti ar fetas sieru
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (4.5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- arbūzs
- salātu lapas (vēlams dažādas šķirnes salāti)
- Fetas siers
- Balzamiko etiķis
- sāls/pipari pēc garšas
- olīveļļa
Pagatavošana
- Arbūzs ir jāiztīra no kauliņiem un jāsagriež. Fetas sieru sagriež tāpat kā arbūzu. Salātlapas nomazgā un apžāvē.
- Visu kārto uz šķīvja vai bļodiņā un pārlej pāri ar mērci, kas pagatavota no olīveļļas un Balzamiko etiķa. Pārkaisa ar sāli un pipariem un pārlej vēl ar arbūzu mērci. Arbūza šķēlītes priekš mērces sasmalcina putriņā blenderī.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šašliks
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Judite iekš Kādā bārā nozagts mumificēts cilvēka pirksts, kas tika izmantots dzērienu pagatavošanā
- Anonīms iekš Ādažos grilē un ēd visas dienas garumā!
- Santa iekš Gaileņu ievārījums
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.