Pašas kafijas izcelsmi saista ar Etiopiju un Jemenu. Par Turku kafijas rašanās vietu jautājumu nav, bet kurš pirmais sāka gatavot aukstos kafijas dzērienus? Lai nu kā, piedāvājam jums vēl divas lieliskas šo dzērienu pagatavošanas receptes.
Aukstās kafijas karstam laikam
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- Aukstā kafija ar saldējumu
- 200ml stipra kafija
- 300ml piens
- 200g šokolādes saldējums
- 100ml saldais krējums
- cukurs
- 1ēd.k. rīvēta šokolāde
- ledus
- Aukstā šokolādes kafija
- 200ml stipra kafija
- 100ml saldais krējums
- 50ml šokolādeds sīrups
- cukurs
- 1ēd.k. rīvēta šokolāde
Pagatavošana
- Kafija ar saldējumu
Kafiju sajauc ar pienu.
Saldo krējumu uzputo ar cukuru.
Glāzes piepilda ar ledu un kafiju. Pa virsu liek saldējumu un saldo krējumu. Dekorē ar rīvētu šokolādi. - Šokolādes kafija
Kafiju sajauc ar šokolādes sīrupu.
Saldo krējumu uzputo ar cukuru.
Glāzes piepilda ar ledu un kafiju. Pa virsu uzliek saldo krējumu un izdekorē ar rīvētu šokolādi.
- Porcijas : 4-6
- Receptes kategorija : Bezalkoholiskie dzēr.
- Sastāvdaļas : kafija, piens, saldais krējums
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
pica
picērija
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.