Grieķu virtuve, daudziem uzreiz rodas asociācijas ar
olīvām,fetas sieru un vīniem,jūras produktiem un dažādiem augļiem. Bet Grieķu virtuvē ir atrodamas arī dažādas interesantas un vienkārši pagatavojamas zupas. Viena no tādām ir Avgolemono.
Avgolemono
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 vista
- rīsi
- 5 olas
- 2 citronu sula
- sāls un svaigi malti pipari
- 4 ēd.k. smalki sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
- No vistas uzvārīt buljonu. Vistu izņemt, atdzesēt un atdalīt gaļu no kauliem. Atdalīto gaļu ielikt katliņā un pavārīt 2 minūtes. Rīsus uzvārīt atsevišķi.
- Lielā bļodā olas saputo ar citronu sulu līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno sāli un piparus. Tad pakāpeniski olu masā (nepārtraukti maisot) ielej pāris kausiņus karsta buljona.
- Pārliet katlā, pievienot rīsu un vēl mazliet pavārīt.
- Pasniedz ar smalki sakapātiem zaļumiem
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.