Atspirdzinošus dzērienus ierasts gatavot no augļiem, bet arī dārzeņi šim nolūkam ir derīgi.
Biešu morss
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 200 g bietes
- 100 g cukurs
- 1 l ūdens
- 1 citrona sula
Pagatavošana
- Bietes nomizot un uz smalkās rīves sarīvē. Biešu masu pārliet ar ūdeni un vārīt 10 - 20 minūtes. Vārīšanās beigās piebērt cukuru, pievienot izspiesto citrona sulu. Vēlreiz uzlikt katlu uz uguns līdz brīdim kamēr sāk vārīties, bet nevārīt. Biešu morsu izkāst. Pasniedz ar ledu.
- Receptes kategorija : Bezalkoholiskie dzēr.
- Sastāvdaļas : bietes
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.