Negaidīti garšīgi! Atgādina tradicionālus biešu salātus ar ķiplokiem, bet šajā gadījumā ideāli der pie
dažādiem salātiem vai makaroniem kā mērce.
Biešu pesto
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 lielas bietes
- 4 ēd.k. eļļas (labi der kāda riekstu eļļa)
- 1 tejk. šķidrā medus
- sāls, svaigi malti pipari
- 1 citrona sula un miziņa
Pagatavošana
- Bietes kārtīgi nomazgāt, ietīt katru follijā un cept iepriekš uzkarsētā līdz 180 grādiem krāsnī 40-50 min (atkarībā no biešu izmēra). Izņemt āra, atdzesēt aukstajā ūdenī un nomizot. Sagriezt gabalos un sablenderēt.
- Jau sablenderētām bietēm tur pat klāt lejam eļļu, pievienojam medu, sāli, piparus, citrona sulu un rīvētu miziņu. Un vēlreiz sablenderējam, lai viss labi sajaucās.
- Glabāt burkās ar aizskrūvējamu vāciņu ledusskapī apm. 1-2 nedēļas.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.