Biezpienu lietot ikdienā mums iesaka visi uztura speciālisti. Biezpienā ir daudz kalcija, kas tik ļoti ir nepieciešams zobiem un kauliem. Atrodams vitamīns A, kas palielina organisma pretestību pret infekcijām un normalizē vielmaiņas procesu. Mēs tam piekrītam un dalamies ar vēl vienu pārbaudītu pārbaudītu biezpiena izmantošanas recepti.
Biezpiena kūka ar citronu un timiānu
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 4 olas
- 300g krēmveidīgs biezpiens
- 250g cukurs
- 100g milti
- 120g mīksts sviests
- 1 citrons
- 50g mandeļu lapiņas
- 1 tējk. vaniļas cukurs
- 1 ēd.k. pūdercukurs
- 2 timiāna zariņi
Pagatavošana
- Olas uzputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno mīkstu sviestu un uzputo vēlreiz, līdz masa ir viendabīga un gaisīga. Pievieno biezpienu un miltus, rīvētu citrona miziņu un svaigi spiestu sulu, timiāna lapiņas un kārtīgi samaisa.
- Cepamo formu ietauko un ielej tajā mīklu. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 35-40 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
- Kūku atdzesē. Izdekorē ar mandeļu lapiņām un pārkaisa ar pūdercukuru.
- Porcijas : Forma - 22cm
- Receptes kategorija : Konditoreja, Pīrāgi un pīrādziņi
- Sastāvdaļas : biezpiens, citroni, olas
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.