Šī zupa tiek uzskatīta par patstāvīgu ēdienu, nevis priekšēdienu. Un pasniedz to pusdienās vai vakariņās.
Bohēmijas ķiploku zupa
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 sīpols
- 6 ķiploka daiviņas
- 250g kūpinātas gaļas
- 1 puravs
- 4 kartupeļi
- 1 l buljona
- 1 ēd.k. sviesta
- sāls, pipari pēc garšas
- 1/2 tējk. ķimeņu
- 1 tējk. majorāna
- 2 ēd.k. pētersīļi
Pagatavošana
- Sīpolus un ķiplokus nomizo un sīki sakapā. Gaļu sagriež gabaliņos. Puravu nomazgā un sagriež. Katlā uzkarsē sviestu, ieber sīpolus un ķiplokus un visu apcep.
- Pievieno galu, pielej buljonu un uzvāra. Pieber sāli, piparus, ķimenes un majorānu. Zupai pievieno puravu un kartupeļus un uz vidējās uguns vara apm. 20 min, kamēr kartupeļi ir mīksti.
- Pasniedz pārkaisot ar sakapātiem pētersīļiem.
- Receptes kategorija : Zupas
- Sastāvdaļas : kartupeļi, ķiploki, kūpināta gaļa, rudens zupa
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šašliks
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Sandija iekš Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis
- Sandra iekš Eklērnīca “Raunas dārzs”, vai tiešām gardākie eklēri Rīgā?!
- Bonappetit.lv iekš Sievietēm ar lielām krūtīm atlaides restorānā
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.