Ja esat tikuši pie medījuma, nenonieciniet ribiņas. Pareizi pagatavojot jums izdodies sevi iepriecināt ar lielisku ēdienu. Ja esiet pikantu un asu ēdienu cienītājs, pieliekiet marinādei čili piparus.
Brieža ribas pikantā marinādē
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 kg brieža ribas
- Marinādei:
- 2 ēd.k. paprikas pulveris
- 4 ēd.k. tomātu pasta
- svaigi malti pipari
- 3 ēd.k. sojas mērce
- 2 ēd.k. cukurs
Pagatavošana
- Brieža ribas attīrīt no plēvem un sadalīt porcijas gabalos, 4 porcijas.
Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt kopā un ar šo marinādi iesmērēt ribiņas. Atstāt marinēties uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī. - Uzkarsēt grilu un ribiņas uzgrillēt. Grilēšanas laikā ribiņas ik pa brīdim iesmērēt ar marinādi.
- Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un asu mērci.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni, Grilam
- Sastāvdaļas : medījums
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.