Broilera filejas sendviči ar avokado
Sastāvdaļas
- 2 bulciņas
- 6 kūpināta broilera filejas šķēles
- 80g kausēta siera
- 1/2 avokado
- 1/2 citrona sula
- 1/2 apelsīns
Indiāņu sievietes avokado eļļu ziež uz sejas un matos. Tad āda kļūstot maiga un gluda. Latviešu saimnieces avokado pievieno broilera fileju un gatavo gardus sendvičus! :)
Pagatavošana 2 porcijas
1
Avokado nomizo, izņem kauliņu, sagriež šķēlītēs un apslaka ar citrona sulu.
No apelsīna ar nazi nogriež mizu un izgriež no apelsīna daiviņas.
No apelsīna ar nazi nogriež mizu un izgriež no apelsīna daiviņas.
2
Katru bulciņu sagriež uz pusēm un apsmērē ar
kausētu sieru. Uz maizītes kārto avokado šķēlītes, broilera filejas šķēlītes un apelsīna daiviņas. Apsedz ar otru maizītes pusi.