Ceptas reņģītes etiķa marinādē

Runā, ka mājas sirds ir virtuve. Mēs nevaram nepiekrist šim apgalvojumam - bez uguns nav māju, bez siltuma nav dzīves, bez ēdiena nav cilvēka. Un ja nav cilvēku, tad nav arī valsts. Šogad mēs svinam valsts apaļu jubileju - veselus 100 gadus! Un vēlamies apkopot un piedāvāt šim notikumam veltītas ēdienu receptes: autentiskas un adoptētas mūsdienām, saldas un sāļas, iesācējiem un pieredzējušiem gardēžiem - mums visiem! Mēs vēlamies vēlreiz atgādināt cik daudz vērtīgu lietu ir Latvijā, cik daudzveidīgus produktus ražo Latvijā un cik garšīgi Latvijā prot ēst un cienāt. Latvijas simtsgadē celsim galdā labāko!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (2 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: