Īpaši baudāms šis ēdiens ir vasarā, kad dārzeņi tikko no lauka. Taču arī citā gada laikā ir iespējams noķert šo īpašo dārzeņu toni.
Cepti kartupeļi ar ķiplokiem un Parmezānu
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 700g jauni kartupeļi
- 3-4 jauni burkāni
- 150g ķiršu tomātiņi
- 4-5 ķiploka daiviņas
- 100g rīvēts Parmezāns
- timiāns
- olīveļļa
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un sagriezt pabiezās šķēlēs. Burkānus nomizot un sagriezt strēmelītēs. Ķiplokus saspiest ar plato naža galu. Tomātus nomazgāt un sagriezt uz pusēm.
Kartupeļus, burkānus un ķiplokus pārliet ar olīveļļu, samaisīt. Pievienot rīvētu Parmezānu, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Visu pārlikt uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 45-50 min, ik pa brīdim apmaisot. 15 min pirms cepšanas beigām pievienot tomātus. - Pasniedz kā pamat-ēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
arbūzs
aukstā zupa
brokastis
bērns gatavo
bērnu uzturs
cīsiņi
detokss
diēta
gaļas bumbiņas
gpu Nākotne
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
kafija
karstais ziemas dzēriens
Kok
kokteilis
kur paēst
kā izvēlēties vīnu
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
marienbāde
mellenes
minerālūdens lauretana
noo cepeškungs
Nūdeles
picērija
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
saldējums
smūtijs
Sula
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs uzturs
video recepte
vīns
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.