Tuvojas svētki un jācienā viesi? Lieliska recepte, kuru novērtēs pat visprasīgākais gardēdis!
Cūkgaļas fileja ar sinepēm
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- cūkgaļas fileja 700-800g
- 3 ēd.k. Dižonas sinepes
- 4 ēd.k.olīveļļa
- rozmarīns, timiāns
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Marinādei rozmarīnu un timiānu ar rokām saberzt. Pievienot eļļu un sinepes, kārtīgi samaisīt. Ar šo marinādi pārliet fileju un novietot ledusskapī marinēties uz 4-5 stundām.
- Gaļu izņemt no marinādes, apžāvēt ar salvetēm. Cept uz grila restēm (iepriekš ieeļļot) apmēram 8 minūtes no katras puses.
- Šo gaļu var pagatavot arī cepešrkāsnī. Vispirms gaļu apcept grill-pannā, tad pārlikt karstumizturīgā traukā un cept cepeškrāsnī 180 grādos līdz vēlamai gatavības pakāpei, 10-20 minūtes.
- Gaļu apklāt ar folliju uz 10 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisīt at sāli un svaigi maltiem pipariem, sagriezt šķēlēs un pasniegt ar zaļiem salātiem vai dārzeņiem.
- Porcijas : 4
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni
- Sastāvdaļas : cūkgaļas fileja
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
ingvers
kafija
Kok
kokteilis
krodziņš
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Natalja iekš Aknu pastēte “Melnais Barons”
- Saulkrastiete iekš “Vēja Rags” kur tevi negaida un, tomēr, vairāk “Salt Water”…
- Sandija iekš Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.