Cūkgaļas fileja konjaka-sinepju mērcē

Daudzi slaveni pagājušo gadsimtu darboņi, piemēram, filozofs Denijs Didro un zinātnieks Lerons Dalambers, uzskatīja, ka lietot konjaku nelielās devās nozīmē rūpēties par savu veselību. Pēc šo baudītāju domām, konjaks nav tikai sildošs un nomierinošs dzēriens, bet tam ir arī dziednieciskas īpašības.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: