Latviešu variants tik tradicionālai itāļu piedevai.
Diļļu un pētersīļu pesto
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- dilles
- pētersīļi
- eļļa
- sāls
- ķiploki
Pagatavošana
- Visas sastāvdaļas ņem pēc izjūtām. Ja patīk šķīdrāks, tad pielej vairāk eļļu, ja patīk biezāks, tad vairāk liek zaļumu.
- Dilles nomazgāt, nosusināt, ielikt blenderī. Pētersīļus nomazgāt, nosusināt un pievienot dillēm. Pārliet ar eļļu un visu sablenderēt līdz masa ir viendabīga. Pievienot sāli un smalki sakapātus ķiplokus
- Receptes kategorija : Mērces
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.