Medus ķīmiskais sastāvs ir atkarīgs no ievāktā nektāra, klimatiskajiem apstākļiem, bišu rases utt. No cukuriem medū visvairāk ir glikoze, fruktoze un saharoze, bet sastopama arī maltoze, melicitoze un citi cukuri.Krāsa medum var būt no baltas, dažādiem dzelteniem toņiem līdz brūnai vai tumši brūnai.Lai kadu medu jūs izvēlētos, tas var būt lielisks papildinājums daudzām receptēm!
Dorada ar apelsīniem un medu
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 doradas
- 2 apelsīni
- 2 ēd.k. sinepes ar graudiņiem
- 2 ēd.k. medus
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Pagatavošana
- No viena apelsīna izspiest sulu, otru apelsīnu sagriezt ripiņās. Apelsīna sulu sajaukt ar sinepēm, medu, sāli un svaigi maltie pipariem.
- Doradu izķidāt, notīrīt zvīņas, nogriezt galvu un ar asu nazi iegriezt 4-5 šķērsgriezumus no abām pusēm. Uz cepamā papīra loksnes uzlikt zivi, apsmērēt ar marinādi (arī no iekšpuses) un uzlikt pa virsu 3 apelsīna ripiņas. Papīru aizloka, lai veidojās konverts. To pašu atkārtot ar otru doradu. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apmēram 15-20 min.
- Pasniedz ar dārzeņu salātiem.
- Porcijas : 2-4
- Receptes kategorija : Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : apelsīns, dorada, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.