Dorada jeb zeltgalvainā jūras karūsa - šīs zivs nosaukums radies sudrabkrāsas galvas dēļ. Doradas lieliskās garšas īpašības nu novērtējušas arī daudzas saimnieces Latvijā.
Dorada ar citronu un citronzāli
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 2 doradas
- 1 citrons
- 2 citronzāles
- sāls
Pagatavošana
- Zivi izķidāt, notīrīt zvīņas, izgriezt žaunas vai nogriezt galvu. Ar asu nazi iegriezt sānos 3-4 šķērsgriezumus. Zivis ierīvēt ar sāli no abām pusēm un no iekšpuses. Uz cepamā papīra loksnes liek zivi. Zivs iekšpusi piepildīt ar citronzāli un pāris citrons šķēlēm. Pa virsu zivij uzlikt 3-4 citrona šķelītes. Papīru aizlocīt tā, lai veidojās konverts un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 15-20 minūtes (atkarībā no zivs lieluma) 180 grādos.
- Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem.
- Porcijas : 2
- Receptes kategorija : Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : citroni, dorada, zivs
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.