Vēžu un vēžveidīgo pasaule ir daudzveidīga.
Latvijā pašreiz apzinātas 4 augstāko saldūdens
vēžu sugas: platspīļu jeb upes vēzis; šaurspīļu
vēzis; signālvēzis jeb Amerikas vēzis;
dzeloņvaigu jeb svītrainais vēzis. Un kas tā par
baudu, ķert vēžus pašu rokām…mmm.
Vasara, ugunskurs, laba draugu kompānija…
Bet ko darīt, ja sagribas nobaudīt vēzi, bet
to ķeršanas sezona ir beigusies? Veikalos
nopērkamie ir diezgan dārgi. Ir kāda viltība
un garša tiešām ĻOTI tuva vēža gaļiņai ))
To var ēst uz maizītes (kautrīgi) vai ar karoti - garšīgi abos variantos.
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.