Dzērveņu medalus ne tikai lieliski garšo un veldzē slāpes, bet ir izmantojams arī dažādu ēdienu pagatavošanā. Šoreiz pagatavosim gaļas bumbiņas.
Gaļas bumbiņas ar dzērveņu medalu
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 700g liellopa maltā gaļa
- 1 gl. dzērveņu medalus
- 1/2gl barbekjū mērce
- 1 sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējk. čili pasta
- eļļa
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Ķipolku daiviņas sasmalcina. Maltai gaļai pievieno ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un visu kārtīgi samaisa. No maltās gaļas veido bumbiņas valrieksta lielumā.
- Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep gaļas bumbiņas. Bumbiņas izņem un tur pat apcep sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi. Tad atgriež bumbiņas, pielej alu, apsedz ar vāku un uz pavisam mazas uguns sautē apm. 1 st. Tad noņem vāku, pievieno barbekjū mērci un čili pastu, sāli un svaigi maltus piparus un sautē vēl minūtes 30, līdz mērce sabiezē. Pēc nepieciešamības pielej mazliet ūdeni.
- Pasniedz gan siltā veidā, gan aukstā veidā kā uzkodu.
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni, Partneris - Iļģuciema kvass
- Sastāvdaļas : alus, liellopa gaļa, maltā gaļa, medalus
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Girts iekš “Mapuche” - vai tiešām uzslavas vērts?!
- Inga iekš “Vanaga Ligzda” Baltezerā
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.