Humuss

Vēsturnieki vēl lauž šķēpus, kurai no arābu valstīm pienākas lielais paldies par Humusa izcelsmi. Laika gaitā tas ir kļuvis populārs visā plašajā pasaulē. Humuss lieliski garšo kopa ar svaigu maizi, kā arī ar svaigiem vai konservētiem dārzeņiem, dažādiem gaļas ēdieniem, izceļot to garšu un aromātu. Humuss ideāli der kā piedeva šašlikam vai steikam.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: