Šīs ogas ļoti labi sader kopā un ja tās vārīt sarkanvīnā, tad ogu aromāts vēl vairāk pastiprinās. Šājā variantā saglabajās arī ogu dabīgā garša, kas nav mazsvarīgi.
Jānogas un upenes pārlasīt, atdalīt no kātiņiem un sabērt katlā. Pievienot avenes. Pievienot vīnu un uzvārīt. Samazināt uguni, uzlikt vāku un vārīt aptuveni 45 minūtes uz lēnas uguns, kamēr jāņogas ir izšķīdušas.
Visu laiku maisot pievienot cukuru un maisīt, kamēr cukurs ir pilnībā izšķīdis. Palielināt uguni un vēlreiz uzvārīt. Vārīt uz lielas uguns tik ilgi, kamēr masa sabiezē. Noņemt putas un salikt tīrās sterilizētās burkās, aizvākot.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.