Lieliska recepte jēra gaļas cienītājiem. Šādi cepta jēra ciska ir tradicionāls ēdiens Francijā
Lieldienās.
Jēra ciska vīnā ar dārzeņiem
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1 jēra kāja (apm. 1,5 kg) sacirsta 3-4 daļās
- 150 ml sausa sarkanvīna
- 1kg kartupeļu
- 0.5 kg burkānu
- 1 ķiploka galviņa
- 2 sīpoli
- 2 ēd.k. sinepes
- 2 ēd.k. olīveļļas
- timiāns
- rozmarīns
Pagatavošana
- Jēra cisku iesmērēt ar sinepēm, sāli, pipariem, apkaisīt ar garšvielām un atstāt uz nakti marinēties.
- Krāsni uzkarsēt līdz 220 grādiem. Cisku ielikt formā, pārliet ar vīnu un ielikt krāsnī cepties. Pēc 10 min temperatūru samazināt līdz 180 grādiem. Pēc ~ 30 min formā salikt notīrītus un sagrieztus kartupeļus, burkānus, sīpolus un ķiploka daiviņas un pārkaisīt ar sāli. Formu liek cepeškrāsnī un cep vēl apmēram pusstundu, ik pa brīdim aplejot gaļu ar sulu un apgriežot dārzeņus. Pēc nepieciešamības pieliet vēl ūdeni.
- Porcijas : 4-6
- Receptes kategorija : Gaļas ēdieni
- Sastāvdaļas : jēra gaļa
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Ilze iekš Cepumi ar ogu sukādēm
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.