Ievārījums no dārzeņiem ir ļoti “netradicionāla”
bet pagatavot to ir tik pat vienkārši, kā tradicionālo, visiem ierasto vecmāmiņas
ievārījumu. Un ir garšīgi!
Šis ievārījums labi derēs klāt maizēm ar Fetaki tipa sieru.
Piparmētras sasmalcina. Kabačus nomizo,
sagriež uz pusēm, izņem sēkliņas un sagriež
smalkāk.
Jau sagrieztus kabačus pārliek katliņā ar biezu
apakšu, pārber ar cukuru, piparmētrām,
strēmelītēs sagrieztu citrona miziņu un
citrona sulu un noliek uz 2-3 stundām
ievilkties.
Katliņu uzlikt uz uguns un uzvārīt, tad uz vidējas uguns vārīt apmēram 30 min., kamēr kabai ir sakaramelizējušies.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.