Zilos jeb blue sierus ir iecienījuši
daudzi gardēži. Biežāk tie tiek baudīti bez
piedevām, kopā ar kādu smalku vīnu. Šādā
variantā zilais siers tīk arī tiem, kas to
sākumā ir nolieguši.
Bageti sagriezt mazliet ieslīpos gabaliņos ~ 1,5 cm biezumā.
Var izmantot arī tostermaizi un uzkodas vizuālai dažādībai ar piparkūku formiņu palīdzību izgriezt maizes mīkstumu, piešķirot dažādību -
zvaigznītes, kvadrātiņi, aplīši.
Pannā uzkarsēt ēdamkaroti olīveļļas. Smalki sakapā zaļos lociņus un uz straujas uguns apcept ~ 1 minūti.
Sieru sasmalcina ar dakšu un kārtīgi sajauc ar apceptajiem lociņiem.
Pannā izkausēt sviestu, kad tas uzkarsēts, apcept maizītes no vienas puses. Apgriezt maizīti
otrādi un uz apceptās puses uzlikt siera un lociņu maisījumu. Uzlikt vāku un turpināt cepšanu, kamēr siers pakusīs.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.