Kāposti ir vieni no biežāk lietotajiem dārzeņiem Eiropā. Turklāt to pagatavošanas iespējas ir visai plašas. Piedāvājam vēl vienu kāpostu izmantošanas recepti, šoreiz pagatavosim šniceli.
Kāpostu šnicele
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- neliela kāpostgalva apm. 1 kg
- 1/2 gl. milti
- 1/2 gl. rīvmaize
- 2 olas
- olīveļļa
- krējums pasniegšanai
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Kāpostgalvai noņem augšējās lapas, izgriež kacanu un novāra sālsūdenī līdz gatavībai. Kāpostgalvu pārliek sietā, lai notek liekais ūdens.
- Vienā bļodā sajauc rīvmaizi ar miltiem, otrā bļodā uzputo olas ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
- Kāpostgalvu sadala atsevisķās lapās. No lapām izgriež resno kātu, saloka lapu kā konvertu un panē rīvmaizē, olā un tad vēlreiz rīvmaizē.
- Pannā uzkarsē eļļu un cep šniceles no abām pusēm līdz tai veidojas zeltaina garoziņa.
- Šniceles pasniedz siltas ar krējumu.
- Porcijas : 6-8
- Receptes kategorija : Dārzeņu ēdieni
- Sastāvdaļas : kāposts
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Ilze iekš Cepumi ar ogu sukādēm
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.