Kad tuvojas svētki ir vēlme celt galdā ko interesantu un neikdienišķu. Labs padomdevējs šādā situācijā ir vecās pavārgrāmatas. Zvaigzne ABC piedāvā 1938.gada M.Feldmanes grāmatu“Aukstais galds” un šaubām nav pamata. Ļoti daudz interesantu un aktuālu recepšu arī šim laikam.
Ķilavu salāti
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 200g ķilavas
- 3 cieti vārītas olas
- 200g ar mizu vārīti kartupeļi
- 300g āboli
- 200g vārīta vērša mēle
- skābs krējums
- sinepes
- zaļumi
Pagatavošana
- Ķilavas iztīra, sīki sagriež strēmelītēs. Tāpat sagriež nomizotus kartupeļus, olas, ābolus un vērša mēli. Ķilavām pārlej krējumu (daļu atlikt dekoram), pieliek pēc garšas sinepes, labi samaisa. Ieliek pārējās sastāvdaļas, viegli izmaisa.
- Sakārto salātus traukā un dekorē ar ķilavām, zaļumiem un vārītām olām.
- Porcijas : 10
- Receptes kategorija : Salāti
- Sastāvdaļas : ābols, kartupeļi, ķilavas, svētku galdam
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Ilze iekš Cepumi ar ogu sukādēm
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.