Ķirbi nevajadzētu ēst tūdaļ pēc novākšanas, vismaz pāris nedēļu tam ir vajadzīgs pēcbriedes periods. Agrajām šķirnēm nogaida divas, vēlajām - trīs nedēļas.
Ķirbi un burkānu notīrīt un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Sīpolu sagriezt mazos kubiņos. Tomātus noblanšēt, novilkt ādu un sagriezt kubiņos, saglabājot sulu. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pievienot burkānus un ķirbi un cept vēl 5 min.Dārzeņus pārlikt katla ar biezu apakšu, pieliet vīnu un mazliet iztvaicēt. Pievienot sasmalcinātus tomātus, tomātu pastu, pēc garšas sāli un pēc nepeiciešamības pievienot cukuru. Sautēt 25-30min, ik pa brīdim apmaisot. Nepieciešamības gadījumā pievienojiet vēl ūdeni.
Karstu kaviāru salikt tīrās sausās burciņās un uzreiz aizvākot.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.