Ja vēlaties iepriecināt savus mīļos ar kādu neikdienišķu desertu, izmēģiniet šo recepti un esiet gatavi - nāksies dzirdēt uzslavas, kā arī padalīties ar recepti.
Kramblis ar āboliem un kazenēm
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 3-4 vidēji lieli āboli
- 250g kazenes
- malts kardamons
- 1/2 citrona sula
- 2 ēd.k. grenadīna sīrups
- 25g sviests
- 35g milti
- 15g auzu pārslas
- 25g cukurs
Pagatavošana
- Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.
- Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.
- Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.
- Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
konditoreja
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
Maize
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Inta iekš Mārrutki. Kura ražotāja mārrutkus izvēlēties?!
- LIGY iekš “Sierštelles” siers ar piedevām
- taisniba iekš PVD pārbaudīs svaigu augļu un dārzeņu tirgotājus
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.