Šī vasara mūs īpaši nelutina ar siltām un saulainām dienām. Bet laiks draugiem jau vienmēr atradīsies! Šīs kraukšķīgās, nedaudz sāļas, nedaudz saldenas un pikantas bekona šķēles ir ideāla uzkoda pie alus glāzes.
Kraukšķīga bekona uzkoda
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (1 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 300g plāni sagrieztas bekona šķēles
- 6 ēd.k. medalus
- 3 ēd.k. bbq mērce
- 1 ēd.k. saldskābā čili mērce
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem. Sagatavo cepešpannu. Dziļākā cepešpannā ieklāj cepamo papīru un ievieto restes.
- Nelielā bļodā sajauc kopā alu, bbq mērci un čili mērci. Ar šo maisījumu apsmērē bekona šķēles un liek uz restēm. Cep 10-15 minūtes, tad bekonu apgriež otrādi, apsmērē vēlreiz ar mērci un cep vēl 10-15 min. Tad bekonu uz restēm atdzesē.
- Pasniedz kā uzkod pie medalus.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
iepērcies droši
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Pēdējie komentāri
- ELVI iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
- pavarins iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
- ELVI iekš “ELVI” kur pārdevējām vēmiens nāk
Novērtē šo recepti
1 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.