Kūpīnātas reņģes un brusketes ar salātiem

Ja par kūpinātām reņģēm jautājumiem nevajadzētu būt, tad par vārdiņu “Bruskette”varētu rasties jautājumi. Brusketta (itāļu valodā Bruschetta vai retāk bruschetto vai bruscare)- cept uz oglēm.
Bruskettu var piedēvēt sviestmaižu dzimtai ar tuvu radniecību grauzdiņam, galvenais maizes šķēles iepriekš apcept uz grila,vai pannā bez eļļas. Ideāli piemērota bruskettas pagatavošanai būs čiabata (Ciabatta).

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (1 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: