Lielisks sarkanās zivs sālīšanas veids, ko nu jau gadu desmitiem piekopj Tālajos austrumos. Zivs garšo kā vītināta, kūpināta, lai gan pagatavošana ir ātra.
Cilvēki, kuri nav mēģinājuši šo metodi mazliet šaubās par izdošanos. Taču velti, iesakām pamēģināt! Rezultāts ir lielisks!
Lasis Tālo Austrumu gaumē
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 700g laša fileja ar ādu, bez asakām
- sāls
- auduma vai marles gabals
Pagatavošana
- Laša fileju attīra no asakām, pārkaisa fileju ar sāli. Sālim jābūt tik daudz, lai pilnībā noklātu visu fileju biezā slānī. Lasi ietīt vairākās auduma vai marles kārtās un nolikt uz trim dienām istabas temperatūrā. Pa šo laiku sāls izveidos cietu garoziņu apkārt un parādīsies tāda kā kūpinājuma smarža. Lasi var turēt ari ilgāk par trim dienām un šādi iesālīts lasis var ilgi glabāties ledusskapī.
- Avots - laperla_foto.livejournal.com
- Receptes kategorija : Uzkodas, Zivju ēdieni
- Sastāvdaļas : lasis
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi
ieteikumi grilētājiem
ingvers
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
minerālūdens lauretana
mājražotāji
pica
picērija
piparkūkas
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Arina iekš Veikalu tīkls “Lats” tirgo vecas desas. Vadība notikušo nekomentē.
- Liene iekš Biezpiena kēkss
- Mārtiņš iekš Vai trifeļu kolekcija “NAMEJS - GODI” tapusi steigā?!
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.