Gaļu noskalot, apžāvēt ar papīra dvielīšiem, apsmērēt ar 1 ēd.k. olīveļļas un apviļāt piparos.
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 grādiem.
Garšaugus novietot uz cepešpannas, uz kuras notecēs sula cepšanas laikā.
Pannā uzkarsēt atlikušo eļļu un apcept tajā liellopa gaļu no visām
pusēm. Pārlikt uz restēm, apakšā novietot cepešpannu ar garšaugiem.
Cep gaļu 40-45 minūtes. Ja garšo vidēji izcepta gaļa, tad pietiks ar 25-30 minūtēm.
Buljonu uzkarsēt un 20 minūtes pirms cepšanas beigām buljonu pārliet
cepešpannā pie garšaugiem. Gatavu gaļu ietīt follijā uz 10-15
minūtēm. Pirms pasniegšanas gaļu plāni sagriezt.
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, www.bonappetit.lv mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.