Liellopu gaļas karpačo ar kaperiem

“Karpačo” (Carpaccio) ir itāļu virtuvē radīts ēdiens un tā nosaukums kāda amizanta atgadījuma dēļ aizlienēts no Venēcijas skolas gleznotāja Vitores Karpačo uzvārda. Pasaulē visbiežāk sastopams liellopa gaļas karpačo, taču to gatavo arī no citiem produktiem - teļa, brieža gaļas, laša, tunča, astoņkāja, augļiem un dārzeņiem.
Uzmanību! Gaļu pirms pagatavošanas uz stundu jāievieto ledusskapja saldētavā.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī:

Privātuma izvēles centrs

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?