Vai zināt ka arbūzs sastāv no 90% ūdens? Taču šis fakts tam nebūt netraucē būt vienai no garšīgākajām ogām, turklāt arī arbūza izmantošana kulinārajos eksperimentos ir visai plaša. Piedāvajam izmēģināt šo recepti.
Makaronu salāti ar arbūzu un sieru
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 1gl sausie orzo makaroni
- 200g Fetaki siers
- 1/2 arbūzs ( apm. 800g)
- 1/2 citrons
- 1/2 sarkans sīpols
- 2 ēd.k. olīveļļa
- baziliks
- pipari
Pagatavošana
- Makaronus novārīt salsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet, makaronus pārlikt salātu bļodā. Pievienot olīveļļu, rīvētu citorna miziņu un svaigi spiestu sulu un apmaisīt.
- Arbūzu sagriezt kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriezt sieru vai nu sadrupināt to ar rokām mazākos gabalos. Sieru un arbūzu uzmanīgi iecilāt makaronos, pievienot smalki sagrieztu sīpolu, pēc garšas svaigi maltus piparus un sakapātu baziliku.
- Pasniedz uzreiz.
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
grilētāju brālība
ieteikumi grilētājiem
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pareizs uzturs
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šašliks
šokolāde
Pēdējie komentāri
- Judite iekš Kādā bārā nozagts mumificēts cilvēka pirksts, kas tika izmantots dzērienu pagatavošanā
- Anonīms iekš Ādažos grilē un ēd visas dienas garumā!
- Santa iekš Gaileņu ievārījums
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.