Maljorkas dārzeņu salāti

Kas pirmais nāk prātā pieminot Spānijas virtuvi?
Varētu būt olīvas, olīveļļa. Spānija kā nekā
audzē 44% no visām pasaules olīvām.
Un protams arī spāņu vīni. Bet tas ne tuvu nav viss. Īsts spānis brokasto trijos pēcpusdienā un
pusdieno desmitos vakarā, dodot priekšroku
smalkiem, jutekliskiem, saules piepildītiem ēdieniem. Šeit viena no spāņu virtuves aizgūta recepte.

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!



Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: