Vai katrai saimniecei zināms tradicionāls svētku ēdiens “Siļķe kažokā”, bet ja nu rodas vēlme pagatavot ko neierastāku, šī recepte būs īstā.
Marinēta siļķe biešu krēmā
-
- Gatavošana
- minūtes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (0 /5)
- (0 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 200g marinētas siļķes
- Mērcei:
- 150g krējuma
- 1 sīpols
- 150g vārītas bietes
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vārītas bietes notīrīt, sagriezt mazākos gabalos. Sīpolus sagriezt plānos gredzenos, pārkaisīt ar sāli, pieliet etiķi un vārošu ūdeni. Pēc 10 min. šķidrumu noliet. Bietes, krējumu, piparus un marinētus sīpolus sablendēt.
- Glāzē ielikt pāris ēdamkarotes biešu krēma, pa virsu uzlikt siļķes gabaliņu. Pēc vēlmes var pārkaisīt ar zaļiem lociņiem.
- Uz galda servē vai nu kociņus, uz kā uzdurt siļķi, vai mazas uzkodu dakšiņas, lai būtu vieglāk siļķi mērcēt krēmā un ēst. Šo uzkodu var pasniegt arī uzkodu karotēs.
- Porcijas : 12-14
- Receptes kategorija : Uzkodas
- Sastāvdaļas : bietes, siļķe, svētku galdam
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...Tevi varētu interesēt arī:
- Nejaušas
- Jaunākās
- Populārākās

Birku mākonis
alus
aukstā zupa
brokastis
burgeri
bērnu uzturs
detokss
diēta
Dobeles Dzirnavnieks
dzeramais ūdens
Džeimijs Olivers
gaļas bumbiņas
grilam
grila skola
Grills
ieteikumi grilētājiem
Japāna
kafija
Kok
kokteilis
krogs
kur paēst
kā pagatavot
laboratorija
Lauretana
majonēze
milda
minerālūdens lauretana
motelis
pica
putnu fabrika ķekava
pvd
pārbaudītas receptes
receptes
restorāns
saldējums
siers
spilva
uzturs
veselība
Veselīgs
veselīgs dzīvesveids
veselīgs uzturs
video recepte
Ķekava
šokolāde
Novērtē šo recepti
0 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.